Amber Brantsen, Irene Moors en Milouska Meulens sluiten zich aan bij De Trainingsstudio

Amber Brantsen, Irene Moors en Milouska Meulens sluiten zich aan bij De Trainingsstudio

07-12-2022 (14:28) - Media

De Trainingsstudio voegt drie nieuwe trainers toe aan zijn team: Amber Brantsen, Irene Moors en Milouska Meulens. Het team telt nu twaalf trainers, die werken vanuit twee studio’s op het Media Park in Hilversum.

Maaike Vissink, manager van De Trainingsstudio: “Met Amber, Irene en Milouska halen we een bulk aan ervaring en veelzijdigheid in huis. Ze zijn een waardevolle aanvulling voor het team. Wij zien in onze sector duidelijk een trend dat professionals zichzelf persoonlijke ontwikkeling en groei gunnen en dat ook werkgevers deze behoefte faciliteren omdat zij de toegevoegde waarde daarvan voor de organisatie onderkennen. Een mooie win-win dus.”

Mens, geen presentator

Amber Brantsen: “Ik vind dat iedereen het in zich heeft een presentator te zijn. Of het nu in een vergaderzaal, in de boardroom of op YouTtube is. Alleen, ik zie vaak dat mensen niet weten waar ze moeten beginnen. Hoe bouw je een verhaal op dat klopt als een bus? En hoe breng je het alsof jij al 10 tien jaar niks anders doet? In mijn trainingen daag ik je uit om met jezelf aan de slag te gaan. Jouw publiek wil namelijk niet luisteren naar een presentator, ze willen luisteren naar jou als mens.”

Over De Trainingsstudio

De Trainingsstudio is gevestigd op het Media Park in Hilversum en is het trainingslabel van het Haarlemse communicatieadviesbureau Van Luyken. Het team bestaat uit communicatie-experts, (ex)journalisten en presentatoren. De Trainingsstudio verzorgt trainingen op het gebied van media, crisiscommunicatie, overvaljournalistiek, actief en effectief in de media, presentatie, spreekangst en autocue.  


Bureaus

Marketing

Economisch