Coen & Sander starten maandag 6 mei met de ochtendshow op JOE

Coen & Sander starten maandag 6 mei met de ochtendshow op JOE

01-05-2024 (11:24) - Media

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga starten maandag 6 mei met hun ochtendshow bij JOE. 18 jaar lang loodste het radioduo luisteraars door de avondspits en binnenkort kan iedereen elke werkdag tussen 06.00 en 10.00 uur met ze opstaan.

Vandaag werd ook bekend dat presentatrice Merel Westrik het nieuws gaat lezen in de Coen & Sander Show. JOE, de zender met tijdloze en herkenbare muziek uit de 70s, 80s en 90s, is in september 2023 op een landelijke frequentie van start gegaan. Inmiddels is JOE de zesde zender van Nederland.

Zendermanager Iwan Reuvekamp: "JOE staat voor een vertrouwd, herkenbaar, verrassend maar vooral ook volwassen geluid. Dat is precies wat luisteraars van de Coen & Sander Show bij JOE mogen verwachten. Opstaan met een lach en de dag positief en goed geïnformeerd van start gaan."

Coen Swijnenberg: “Na 18 jaar samen met de luisteraar de werkdag af te sluiten, gaan we nu voor het eerst met ze opstaan.”

Sander Lantinga: “Ik heb vooral heel veel zin om weer samen met Coen dagelijks radio te maken. Onze carrière leest als een groot jongensboek waar we een veelbelovend hoofdstuk aan toe mogen voegen" 

 


Bureaus

Marketing

Economisch