DPG Media lanceert BusinessWise

DPG Media lanceert BusinessWise

18-04-2024 (12:30) - Media

BusinessWise moet het tnieuwe mediamerk voor het bedrijfsleven worden. Het platform combineert actualiteit met persoonlijke ontwikkeling, met duiding door experts uit het bedrijfsleven. BusinessWise zet daarbij vooral in op audio en video.

De lancering van BusinessWise is een aanvulling op het zakelijke portfolio van DPG Media, waar De Ondernemer ook onderdeel van is. Het idee achter BusinessWise is ontstaan met de overtuiging dat succesvolle bedrijfsvoering begint bij de ontwikkeling van mensen, van zowel hun professionele als persoonlijke capaciteiten. Het nieuwe online platform speelt daar op in - ook via social media en podcast- en videokanalen - met dagelijks wisselende, dus actuele zakelijke inzichten en praktische adviezen.

Van C-level executives, thought leaders en economen tot andere experts, tal van ervaringsdeskundigen uit het bedrijfsleven en andere organisaties zijn bij BusinessWise betrokken. Roelof Hemmen, Gerben van Driel en Anne-Marie Fokkens zijn ‘de gezichten’. Er is dagelijks nieuwe, veelal korte, behapbare audio- en videocontent, wekelijks is er onder meer Studio BusinessWise (video) rondom een actueel thema en BusinessWise Experts (online radio) over nieuwe ideeën, methoden of processen die positieve veranderingen teweegbrengen.

Robert van den Ham (Director Content & Creatie) en Thijs van der Zande (Commercieel Manager) zijn twee van de bedenkers van BusinessWise: "Ons doel is een sterk mediaplatform ontwikkelen waar professionals zich kunnen verbinden, leren en groeien, terwijl ze tegelijkertijd up-to-date blijven met de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied”. Ze richten zich op de brede laag mensen ‘tegen C-level’ aan bij grootzakelijke ondernemingen en breder: op iedereen met de ambitie meer te halen uit zijn werk. ,,Met onze onderscheidende contentstrategie, tone of voice en keuze voor mediatypes als audio en video gaan we binnen zakelijke media een nieuwe standaard zetten. Stap een hebben we vandaag gezet”. 


Bureaus

Marketing

Economisch