Fonk magazine 390 live: alles over dè impactmakers van nu

Fonk magazine 390 live: alles over dè impactmakers van nu

22-05-2024 (10:30) - Media

Fonk magazine 390 staat in het teken van de jaarlijkse competitie Coolest Dutch Brands. In deze tintelfrisse editie lees je de verhalen van de twee Finalisten en de Winnaar van de Coolest Dutch Brand Award 2023. Lees ook alles over de spelregels van Coolest Dutch Brands! En: wie zaten er eigenlijk in de jury van de Coolest Dutch Brands competitie 2023/2024?

De grote winnaar van de 2023-competitie werd na een laatste intensieve juryronde het plasticvrije tandenpoets-merk Smyle. Oprichter Almar Fernhout vertelt niet alleen vol passie over ‘zijn’ merk’, maar hij is ook ongekend commercieel in een sector waar het woord ‘verkoop’ alleen al vaak weerstand oproept. En dat is opmerkelijk, omdat duurzame merken zonder gesmeerde commerciële machine niet de broodnodige impact maken waarop we allemaal hopen.
Je leest het verhaal van de gedreven Almar Fernhout in Fonk magazine 390 vanaf pagina 43.

Groeiversneller

Omdat de missies en de stories van de runners-up Natuurhuisje en Willicroft minstens even inspirerend en purposedriven zijn als die van het winnende Smyle, geven wij ook deze brands ruim baan in Fonk magazine 390. Daarnaast leggen we uit waarom de Coolest Dutch Brand Award als groeiversneller werkt voor purpose driven brands, zetten we de spelregels en het juryproces op een rij en als je wilt weten welke creatieven en strategen dit jaar de jury vormden van Coolest Dutch Brands competitie, dan vind je ook dat antwoord in deze uitgave! 

Ons advies: lees en leer van de journeys die Smyle, Natuurhuisje en Willycroft tot dusver hebben gemaakt. Dan is het niet moeilijk om je voor te stellen hoe het vervolg van hun reis eruit zal gaan zien. 

Ook in deze uitgave

Maartje van WIjk (MD PAKT) in de serie Female Agency Leaders
The Gentlewoman in dè Fonk magazine review
Spotlight op de eerste female solo artist bij STRAAT
En ook: hoe Scildon succes oogst met agile merkontwikkeling

Fonk magazine 390 vind je in onze webshop!

Fonk magzine 390 lezen, maar geen abonement? Bestel 'm nu los in onze webshop als print- of digitale uitgave!

Sponsors Coolest Dutch Brands 2023

Coolest Dutch Brands 2023 kwam mede tot stand dankzij de onmisbare steun van onze partners: Ruwer, iO - Campus Amsterdam, Dentsu Creative Amsterdam, MassiveMusicACT.AgencyDDB Amsterdam, HIBOUJump Retail!, The Family en SuperHeroes.

 

 


Bureaus

Marketing

Economisch