Fonk magazine nu live met Green Issue 2024

Fonk magazine nu live met Green Issue 2024

08-05-2024 (10:30) - Media

Klimaatdoelen stellen en halen, de kwalijke gevolgen van green washing, het nemen van de eigen verantwoordelijkheid, niet praten over wat je kan doen, maar doen wat je kunt en last but not least: de snelle opmars van mooi duurzaam design bij de Milan Design Week 2024:

Dat alles hebben we verpakt in de vorm van opinie met dank aan Mike Dijkstra Taurel van Globrands, en in de vorm van interviews (Lorette der Kinderen en Nynke Geus – van den Broek van Blyde Benelux en ontwerper Robert Bronwasser), maar ook gepresenteerd in de vorm van duurzame smaakmakers die je zelf kunt bezoeken (front pages) of bekijken in de terugblik op het duurzaam mooie dat Milan Design Week ‘24 in april te bieden had.

Hartekreet

Dit is in een notendop wat Fonk’s Green Issue 2024 te bieden heeft. Hartekreet, food for thought en call to action ineen. Beleef de urgentie vandaag met ons mee en als je wilt: deel je duurzame initiatieven met de redactie van Fonk magazine, want daar maken we graag werk van!

Fonk magazine 389 lezen? 

Wil je Fonk magazine 389 lezen, maar heb je geen abonnement? Koop hem dan nu los in onze webshop als digitale uitgave of in print.


Bureaus

Marketing

Economisch