Hoe kansrijk is ReelShort?

Hoe kansrijk is ReelShort?

12-08-2024 (14:32) - Media

De Chinese streamingsapp Reelshort met afleveringen van een minuut wint in Nederland terrein. Met titels als: 'The Double Life of My Billionaire Husband' of 'Falling for My Divorce Lawyer' is het Bouquetreeksgehalte hoog. De afleveringen duren niet langer dan 1 minuut en zijn daarmee perfect toegesneden op de huidige TikTok generatie.

Advertenties kijken of munten kopen

In de app ReelShort kunnen gebruikers verticale korte afleveringen van series bekijken. Na 80 afleveringen van een minuut heb je de hele serie gezien. Het verdienmodel: de eerste zeven afleveringen kun je gratis zien. Daarna biedt ReelShort een virtueel valutasysteem waarbij gebruikers munten kunnen kopen om extra afleveringen van hun shows te zien. Deze munten kunnen worden verkregen door advertenties binnen de app te bekijken of door ze direct te kopen.

Like it or not: de bouquetreeks-formule heeft decennia lang jonge vrouwen moeiteloos "gevloerd" en nu deze formule volledig is toegespitst op de TikTok-generatie is de formule ook in Nederland op zijn minst kansrijk te noemen.

Over ReelShort

ReelShort werd opgericht in augustus 2022 om dit format te introduceren bij een internationaal publiek. Crazy Maple Studio, het productiebedrijf achter ReelShort, is een joint venture tussen COL Group dat een belang heeft van 49% en Joey Jia met hoofdkantoor in Sunnyvale, Californië.  Grazy Mapkle Studio werd opgericht met de bedoeling om korte drama's te introduceren bij een internationaal publiek. 



 

 

 


Bureaus

Marketing

Economisch