Mediaplus neemt Britse Total Mediagroup over

Mediaplus neemt Britse Total Mediagroup over

29-05-2024 (15:25) - Media

Mediaplus, onderdeel van de internationale Serviceplan Group met onder meer een vestiging in Amsterdam, zet zijn expansie voort door de overname van Total Media Group.

De Mediaplus heeft 100 procent van de Britse Total Media Group overgenomen. Als onderdeel van de Serviceplan Group is Mediaplus wereldwijd aanwezig met 2000 werknemers in 25 landen, met vestigingen in Europa, Noord-Amerika, Azië en het Midden-Oosten.

Samenwerking sinds 2016

De Total Media Group omvat het mediabureau Total Media en het adviesbureau Behave, dat gespecialiseerd is in gedragsonderzoek (beide gevestigd in Londen), Total Media Connect in Birmingham en Running Total in Manchester. Sinds 2016 zijn Mediaplus Group en Total Media een samenwerking aangegaan via de joint venture Total Mediaplus International. Binnen deze samenwerking hebben de partners klanten bediend zoals BMW, De'Longhi, E.ON, Delta Pronatura en Scholl. Na de overname zullen de joint venture en alle entiteiten onder de paraplu van Total Media Group volledig worden geïntegreerd in Mediaplus. 

Menno Westinga, Managing Director van Mediaplus Netherlands is verheugd over de overname van Total Media Group: “Dit is een mijlpaal in onze strategische groei en versterkt de wereldwijde expertise van zowel Mediaplus als de Serviceplan Group.” 

Beeld: Menno Westinga, Managing Director Mediaplus Netherlands 


Bureaus

Marketing

Economisch