podcast ‘CMOtalk’ verhuist naar BNR

podcast ‘CMOtalk’ verhuist naar BNR

27-06-2022 (11:57) - Media

In CMOtalk interviewt presentator Klaas Weima Nederlandse chief marketing officers. De serie komt vanaf 25 juni uit onder de BNR-vlag. Om de week is op zaterdag om 11.30 uur een nieuwe aflevering te horen op BNR-nieuwsradio. Voor de echte liefhebber is een extra lange versie van de podcast via de bekende kanalen te beluisteren.
 
In elke aflevering staat een andere CMO centraal, die zijn of haar visie geeft op actuele onderwerpen als digitale transformatie, marketingcommunicatie en innovatie.
 
“CMOtalk zorgt voor een verdieping van het content-portfolio van BNR, met een thema in het hart van de zakelijke doelgroep’ aldus Mireille van Ark, hoofdredacteur BNR.
 
Klaas Weima over het partnership: “Ik ben enorm blij met deze mooie samenwerking. Met BNR Nieuwsradio heeft CMOtalk een hoogwaardige mediapartner gevonden, die perfect aansluit bij onze exclusieve community van topmarketeers en luisteraars. Hierdoor bereiken we nog meer mensen met inspirerende marketingverhalen van de beste marketeers van Nederland. Het is redelijk uniek dat een zakelijke podcast het schopt tot radioprogramma met landelijk bereik. Een geweldige teamprestatie waar ik trots op ben.” 
 
SRM Opleidingen en Trainingen is sponsor van de podcast.

Bureaus

Marketing

Economisch