Progresso Mediagroep neemt meerderheidsbelang in elearningbedrijf everlearn

Progresso Mediagroep neemt meerderheidsbelang in elearningbedrijf everlearn

27-06-2024 (12:23) - Media

Progresso Mediagroep heeft een meerderheidsbelang genomen in het Amsterdamse elearningbedrijf everlearn. Het in 2014 opgerichte everlearn is specialist in het uitbrengen van Nederlandstalige trainingen op het gebied van audiovisuele softwarepakken. Het bedrijf kan met de kapitaalinjectie vanuit Progresso Mediagroep versneld doorgroeien.

Oprichter Rob Swart:  “We willen minimaal 20 nieuwe Nederlandstalige trainingen per jaar ontwikkelen, en dat vraagt veel aandacht en focus. Door zaken als marketing, sales en contractmanagement binnen de Progresso Mediagroep onder te brengen, kunnen we niet alleen meer trainingen binnen het audiovisuele domein ontwikkelen, maar ook kijken naar aangrenzende thema’s en onderwerpen."

Progresso Mediagroep directeur Rik Jansen: “everlearn is een prachtige aanvulling op ons portfolio, en we kunnen vanuit onze andere acviteiten direct ondersteuning bieden bij de verdere groei van everlearn. Met ons videobedrijf Scripta Video kunnen we bijspringen bij de producties van de trainingen, en ons contentmarketingbureau Scripta is direct aan de gang gegaan met het opzetten van campagnes voor een ?ink aantal bestaande trainingen."
]

 


Bureaus

Marketing

Economisch