Qmusic-dj’s Mattie & Domien maken samen de ochtendshow vanuit Parijs

Qmusic-dj’s Mattie & Domien maken samen de ochtendshow vanuit Parijs

29-05-2024 (10:56) - Media

Qmusic heeft zojuist bekendgemaakt dat de DJ’s Mattie Valk en Domien Verschuuren samen de ochtendshow gaan maken tijdens de Olympische Spelen in Parijs.

Elke werkdag tussen 06.00 en 10.00 uur en in het weekend tussen 12.00 en 15.00 uur maken zij tijdens de Spelen live radio en zijn zij voor alle Oranjefans de oren en ogen in Parijs. Met deze programmering brengt Qmusic luisteraars tijdens de Olympische Spelen dicht bij de sport, de sporters en de fans.

Mediapartner TeamNL

Als grootste zender van Nederland is Qmusic dé mediapartner van TeamNL en zendt haar ochtendshow tijdens de Olympische Spelen live uit vanuit Parijs. Nadat Marieke Elsinga eerder dit jaar bekendmaakte dat zij deze zomer haar tweede kindje verwacht, werd ook duidelijk dat zij Mattie Valk daardoor niet kan vergezellen in Parijs. 

Mattie Valk: “Ik kijk er enorm naar uit om samen met Domien verslag te doen van de sportprestaties van TeamNL in Parijs. We zitten met onze studio midden in het kloppende hart van het TeamNL Huis, waar we samen met de Oranjefans juichen voor de sport en de sporters.”

foto Alek Bruessing

 


Bureaus

Marketing

Economisch