Talpa gaat samenwerken met Bombers & Lemonade voor influencer activiteiten

Talpa gaat samenwerken met Bombers & Lemonade voor influencer activiteiten

13-06-2024 (13:47) - Media

Met de samenwerking willen Bombers & Lemonade en Talpa Network groeien op het gebied van zowel talentmanagement, brand partnerships als advertentie-inkomsten (via het MCN van Talpa Network).

Bombers & Lemonade neemt de verantwoordelijkheid op zich voor het opzetten van de juiste sponsorships en adviseert artiesten en creators in imagebuilding en social strategieën.

Commercials door Talpa

Talpa Network opent z’n deuren van het YouTube MCN voor alle talenten aangesloten bij Bombers & Lemonade. Hiervoor zal het mediabedrijf exclusief de verkoop van commercials op zich nemen.

Joost Brakel, CEO Talpa Network: “Vanuit onze open mediastrategie zijn we continu op zoek naar sterke partners waarmee we ons bereik en vooral impact kunnen vergroten. Bombers & Lemonade is een vooruitstrevend talent agency dat zich inzet voor de carrièreontwikkeling van hun talenten. Door hun krachten te combineren met onze expertise op het gebied van content-distributie en de monetization van bereik, kunnen we samen meer bereiken. En door hun talenten te verwelkomen binnen ons MCN, kunnen we ons bereik een flinke boost geven.”

De samenwerking tussen Bombers & Lemonade verhoogt de zichtbaarheid van de aangesloten talenten en brengt de platformen van Talpa Network nieuwe, diverse content. 

Juriaan Couperus, Commercieel Directeur Bombers & Lemonade: “De samenwerking met Talpa Network past goed bij de groeiambities van Bombers & Lemonade. Met het verwelkomen van de talenten van het mediabedrijf, blijven we ons netwerk van creators, talenten en artiesten vergroten. Met het brede netwerk van Talpa Network krijgt de content van onze talenten een nog groter podium, waardoor deze niet alleen verder reist maar ook bij nieuwe doelgroepen terecht komt. We kijken er naar uit om als commercieel en strategisch partner met de talenten aan de slag te gaan en de succesformule van Bombers & Lemonade toe te passen.”  


Bureaus

Marketing

Economisch