Counter breidt uit met communicatiestrateeg Gjalt Rameijer

Counter breidt uit met communicatiestrateeg Gjalt Rameijer

03-09-2024 (14:39) - Mensen

Counter, het Zaanse bureau voor PR, branding en storytelling, versterkt het team met Gjalt Rameijer als Senior PR & Communications Strategist.

Gjalt Rameijer (51) heeft vijfentwintig jaar ervaring binnen de journalistiek en communicatie. Eerst als redacteur/verslaggever bij Kassa, Rtl Z en Rtl Nieuws en later in verschillende communicatierollen van woordvoerder en communicatieadviseur tot reputatiemanager en hoofd communicatie bij onder meer de VNG, VolkerWessels, Transdev, ProRail en JEX. Bij de VNG heeft Gjalt de gewenste gemeentelijke verhoging van de leeftijd waarop gedronken mag worden - van 16 naar 18 - op de kaart gezet, bij VolkerWessels stond hij aan de basis van de lancering van de PlasticRoad en bij JEX heeft hij meegewerkt aan grote marketingcampagnes met voetbalplatform 433 en Battle of the Branche.

 

Raymond Bresching, partner en communicatiestrateeg bij Counter: “Met Gjalt halen we een zwaargewicht op het gebied van communicatie binnen. Samen met hem verdiepen we onze kennis en verbreden we onze activiteiten.”