Janneke van Renterghem nieuwe Operationeel Directeur HAK

Janneke van Renterghem nieuwe Operationeel Directeur HAK

27-08-2024 (11:26) - Mensen

Janneke van Renterghem (37, foto) start per 29 augustus als nieuwe Operationeel Directeur van groente- en peulvruchtenfabrikant HAK.

Ze volgt Koos van Leeuwen op, die de functie elf jaar vervulde en in totaal 47 jaar in dienst was bij HAK.

Van Renterghem treedt ook toe tot het Management Team van HAK. De afgelopen jaren heeft ze ruime ervaring opgedaan in diverse operationele leidinggevende rollen en managementposities in de drankenindustrie. Als Operationeel Directeur is Van Renterghem verantwoordelijk voor de productie van groenten, peulvruchten, soepen, sauzen en maaltijden in glazen potten en stazakken. Ze stuurt hiervoor de teams Productie, Kwaliteit, Techniek en Interne Logistiek aan.

Van Renterghem over deze uitdaging: “De missie waar HAK voor staat, mensen helpen meer groenten en peulvruchten te eten, begint van binnenuit. De mensen in je fabriek zijn je ambassadeurs; je proeft bij HAK de trots op het product en het ondernemerschap. Ik kijk er enorm naar uit om iedereen te leren kennen en de koers in de fabriek samen te bepalen en te realiseren.”

Nicole Freid, CEO van HAK: “Janneke is een energieke, ondernemende vernieuwer die weet hoe ze mensen in hun kracht zet. Ze begrijpt wat er leeft in de wereld van productie en brengt een gedegen en brede ervaring met zich mee. We kijken er dan ook naar uit om Janneke toe te voegen aan het Management Team van HAK en samen te werken aan onze missie, toekomst en groei.”

Foto: Janneke van Renterghem