Perfetti Van Melle Vietnam benoemt Jan-Willem Paans als Managing Director

Perfetti Van Melle Vietnam benoemt Jan-Willem Paans als Managing Director

18-09-2024 (11:06) - Mensen

Jan-Willem Paans is benoemd tot nieuwe Managing Director van Perfetti Van Melle Vietnam. Jan-Willem rapporteert rechtstreeks  aan Ian Burton, President van de Business Unit Azië-Pacific, en volgt Nikhil Sharma op, die is overgestapt naar de functie van Managing Director bij Perfetti Van Melle India.

Voorheen was Paans Managing Director van (HEINEKEN) Surinaamse Brouwerij NV in Suriname, waar hij verantwoordelijk was voor het gehele bedrijf; hij verbeterde de operationele uitmuntendheid door middel van strategische focus en creëerde een succesvolle teamcultuur, wat leidde tot aanzienlijke groei.

Jan-Willem Paans: “Ik voel me vereerd en ben enthousiast om het getalenteerde team bij Perfetti Van Melle Vietnam te leiden in deze cruciale periode. Vietnam blijft een prioritaire en snelgroeiende markt voor Perfetti Van Melle, en ik heb vertrouwen in de kracht en creativiteit van ons team. Ik kijk ernaar uit om nauw samen te werken met onze medewerkers, partners, klanten en gemeenschappen, om samen waarde te creëren voor het bedrijf en onze groei en succes voort te zetten.”