TEAM LEWIS verwelkomt vier nieuwe PR en contenttalenten

TEAM LEWIS verwelkomt vier nieuwe PR en contenttalenten

25-07-2024 (11:22) - Mensen

Internationaal PR- en marketingbureau TEAM LEWIS verwelkomt vier nieuwe collega’s in Amsterdam en Eindhoven.

Dion Gouweleeuw, Ana Raspudic Glavas, Nadine Suntjens en Alex van Otterdijk starten bij het bureau. 

Campaign Manager Amsterdam

In Amsterdam start Dion Gouweleeuw als Campaign Manager. Met een achtergrond in psychologie en na drie jaar werkzaam te zijn geweest als accountmanager bij PR-bureau Edelman, maakt Dion de overstap naar TEAM LEWIS. Hier zet hij zijn ervaring in communicatie en strategie in voor verschillende klanten, waaronder Marktplaats, NETGEAR en Skyscanner.

Dion: “Na drie jaar bij Edelman was ik nieuwsgierig naar hoe een bureau als TEAM LEWIS werkt. Tot nu toe is het leerzaam, en ik ben er dan ook van overtuigd dat dit de juiste stap is geweest. Daarnaast wilde ik graag voor een lokaal merk werken, dus met een klant als Marktplaats wordt ook die droom werkelijkheid.”

Campaign Manager Eindhoven

In Eindhoven is Ana Raspudic Glavas ook begonnen als Campaign Manager. Na een studie in communicatie deed ze ervaring op bij Young Impact, waar zij verantwoordelijk was voor nationale campagnes voor verschillende merken. Ana: “De overstap naar TEAM LEWIS voelt als een natuurlijke stap in mijn carrière, waar ik mijn passie voor communicatie en mijn ervaring in partnerschappen kan combineren om een nog grotere impact te maken.”

Senior Copywriter Eindhoven

Nadine Suntjens is gestart als Senior Copywriter bij het team in Eindhoven. Na werkzaam te zijn geweest als contentspecialist bij Bevolkingsonderzoek Nederland en freelance copywriter, start ze nu aan de bureauzijde. Nadine: “Na jarenlang mijn liefde voor schrijven en het maken van content in te zetten binnen een bedrijf, was ik nieuwsgierig naar de bureauzijde van het vak. Het is dynamisch; je leert veel over verschillende merken en dat houdt mijn werk afwisselend en uitdagend. Ik vind het prachtig dat ik mijn teksten kan en mag inzetten voor zulke gerenommeerde organisaties.”

Campaign Executive Eindhoven

Alex van Otterdijk start ook in Eindhoven, waar hij werkt als Campaign Executive. Na zijn studie in journalistiek ging hij aan de slag in recruitment, waar hij ervaring opdeed in communicatie en relatiemanagement. Alex richt zich bij TEAM LEWIS op PR-campagnes voor klanten als MEDITE Smartply en Petronas. Alex: “Dankzij mijn achtergrond in journalistiek heb ik een neus voor nieuws ontwikkeld en een fascinatie voor verhalen maken. En laat dat nu zijn waar we bij TEAM LEWIS goed in zijn. Ik kijk ernaar uit om in dit ervaren, energieke team mooie campagnes te ontwikkelen en resultaten te behalen voor onze klanten.”