Vectra AI versterkt managementteam met nieuwe Chief Marketing Officer

Vectra AI versterkt managementteam met nieuwe Chief Marketing Officer

25-07-2022 (11:21) - Mensen

Vectra AI, specialist op het gebied van detectie van en respons op cyber threats voor hybride en multi-cloud ondernemingen, heeft Tommy Jenkins benoemd tot Chief Marketing Officer (CMO).
 
Met meer dan 20 jaar ervaring in technologie heeft Jenkins een bewezen trackrecord in het ontwikkelen van succesvolle go-to-market-strategieën en het wereldwijd uitbouwen van klantrelaties. Jenkins zal een cruciale rol spelen bij het verder vergroten van de wereldwijde aanwezigheid van het bedrijf.
 
Als CMO zal Jenkins toezicht houden op alle strategische marketinginitiatieven van Vectra. Het gaat om het vergroten van de bedrijfsgroei, stimuleren van wereldwijde merkherkenning door middel van creatieve storytelling en fungeren als katalysator voor innovatie, door de beste marketing technologieën te implementeren. Jenkins werkte hiervoor als waarnemend CMO bij Veeam, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor back-up, herstel en gegevensbeheer. Daar bedacht hij innovatieve marketingstrategieën om de omzet en groei, evenals een sterke wereldwijde merkherkenning te stimuleren. Ook had hij leidinggevende functies bij Red Hat, AvidXchange en SevOne, waar hij de bedrijven naar duurzame groei leidde.