Seenons wint Deloitte Rising Star Award 2022

09-11-2022 (11:49) - Prijzen

Het tech platform Seenons heeft donderdag 3 november de Deloitte Rising Star Award 2022 gewonnen. Deze prijs wordt uitgereikt aan de meest kansrijke tech start-up van Nederland en is onderdeel van de Deloitte Technology Fast 50.

Tijdens het live evenement heeft CMO en boardmember van Seenons, Kim Taylor, de missie en het verhaal van Seenons gepitcht aan de professionele jury. Het platform verbindt verschillende partijen in de afvalketen met elkaar en wil daarmee de afvalindustrie veranderen. 

Blazer van mensenhaar

De CMO van Seenons vertelt over de prijs: ''Deze prijs is een hele waardevolle erkenning voor waar wij voor staan. Door de innovatieve technologie van ons platform zijn wij in staat om verschillende belanghebbenden in de afvalketen met elkaar te verbinden, samen te werken en zo met elkaar op weg te gaan naar een afvalvrije wereld. Voor mijn pitch heb ik speciaal een blazer aangetrokken gemaakt van mensenhaar, afkomstig uit kapsalons. Zo zijn er vele voorbeelden van grondstoffen die hergebruikt kunnen worden, en dus geen afval zijn." Seenons hoopt over een jaar een plek in de lijst van de Deloitte 50 snelstgroeiende tech bedrijven van Nederland te veroveren.