Mayoneur breidt

Mayoneur breidt "vet" uit met nieuwe smaken, meer winkels & meer impact

18-06-2024 (09:30) - Sustainable

Mayoneur, het populaire merk bekend om zijn heerlijke en duurzame mayo's, heeft aangekondigd dat hun producten binnenkort in meer Albert Heijn-winkels te vinden zullen zijn. Bovendien heeft Mayoneur het V-label ontvangen, wat betekent dat hun producten officieel zijn erkend als geschikt voor veganisten, en zijn er drie nieuwe smaken aan het asortiment toegevoegd.

Mayoneur is al geruime tijd verkrijgbaar in Albert Heijn-winkels door heel Nederland, maar het merk gaat nu een stap verder. Vanaf deze week zullen de mayo's van Mayoneur in nog meer AH-filialen door heel Nederland te vinden zijn. “We zijn ontzettend blij met de uitbreiding naar meer Albert Heijn-winkels," aldus Glenn Kruisselbrink (foto links) en Geert Kranenedonk, de twee eigenaren van Mayoneur. "Dit stelt ons in staat om nog meer impact te maken binnen de keten, samen met Albert Heijn kunnen we het mayo landschap verder verduurzamen en meer impact maken binnen de branche.

Internationale erkenning met V-label

Mayoneur heeft onlangs het internationaal erkende V-label ontvangen. Dit keurmerk wordt toegekend aan producten die voldoen aan strikte criteria op het gebied van dierenwelzijn en duurzaamheid. Het V-label bevestigt dat de mayo van Mayoneur 100% plantaardig zijn en vrij van dierlijke ingrediënten. Het verkrijgen van het V-label is een belangrijke mijlpaal voor Mayoneur. Het onderstreept hun toewijding aan het produceren van hoogwaardige, smakelijke producten die niet alleen goed zijn voor de consument, maar ook voor het milieu en dierenwelzijn.