MediaMarkt Tech Village Rotterdam opent op 18 november

MediaMarkt Tech Village Rotterdam opent op 18 november

01-11-2021 (15:45) - Tech

MediaMarkt opent op 18 november haar nieuwe concept MediaMarkt Tech Village Rotterdam aan het Binnenwegplein. De volledig vernieuwde winkel staat vanaf dat moment volledig in het teken van de modernste technologie én het beleven daarvan. Na Milaan is Rotterdam de tweede Europese stad waarin MediaMarkt dit concept lanceert.
 
Voor MediaMarkt is en blijft de fysieke winkel een belangrijk onderdeel van de omnichannelstrategie. In Europa rolt het bedrijf meerdere nieuwe zogenoemde store formats uit die elk een verschillende focus hebben.
 
MediaMarkt Tech Village Rotterdam wordt primair een ontmoetingsplaats voor technologieliefhebbers: fans van de modernste gadgets, variërend van smartphones tot drones. De vernieuwde vestiging biedt inspiratie, laat de nieuwste trends zien op technologisch vlak en maakt het mogelijk voor klanten om actief nieuwe technologie te ervaren. Een inrichting afgestemd op de belevingswereld van de meest tech savvy klanten. Van dit type winkel opent MediaMarkt slechts enkele vestigingen in Europa.