4to9 digital agency wint tweede poll SAN New Kids on the Block

4to9 digital agency wint tweede poll SAN New Kids on the Block

26-02-2024 (07:00) - Bureaus

Na opnieuw één week stemmen is 4to9 digital agency als winnaar van de tweede poll SAN New Kids on the Block uit de bus gekomen. Daarmee is het bureau verzekerd van een plaats op de Longlist van dit jaar. Ook Happiness Amsterdam, Flume Digital Marketing, The Fresh Pool en Tonny Media hebben zich in de tweede poll verzekerd van een positie op de Longlist.

Onsocial Agency, Rraarr en VaynerMedia Anmsterdam haalden in deze tweede ronde niet genoeg stemmen voor een plek op de Longlist.

Zojuist is ook de derde en tevens laatste poll live en kun je tot en met 1 maart 17:00 uur stemmen op je favoriete bureau in de derde reeks. Ook volgt deze week het eerste Whatsapp interview met de oprichters van 4to9, de winnaar van de tweede poll.

De bureaus die in aanmerking kwamen voor de Considerationlist SAN New Kids on the Block 2023 voldoen alle 24 aan de volgende criteria:

> maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK);
> 'here to stay' in de zin van innovatief/vernieuwend;
> werk & klanten die ertoe doen

Whatsapp interviews

Gedurende drie weken vinden de enquetes in drie clusters plaats op de homepage van fonkmagazine.nl. Bureaus worden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen. De 5 bureaus die in hun eigen poll de meeste stemmen hebben weten te vergaren, verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent. Met de winnaar van elke poll volgt een WhatsApp interview op fonkmagazine.nl. In totaal zullen na drie weken stemmen dan maximaal 15 bureaus een plek hebben verdiend op de Longlist 2023
Lees hier het Whatsapp interview met de winnaar van de eerste poll: TikTok agency Flik Flak.

De jury leest mee!

Wekelijks verschijnen Whatsapp interviews met bureaudirecteuren van de bureaus die de meeste stemmen in hun ronde hebben vergaard. In Fonk magazine 385 krijgen de 15 bureaus met de meeste stemmen een overzichtsverhaal dat de SAN-jury mede op weg zal helpen in het juryproces van de Longlist naar de Shortlist.

Volg het nieuws op de voet

Wil je dagelijks het nieuws over New Kids on the Block op fonkmagazine.nl volgen? Meld je hier aan voor een gratis abonnement op onze nieuwsbrief Fonk daily. Je ontvangt dagelijks om 7.00 uur de samenvatting van het belangrijkste nieuws in je mail.

 

 


Media

Marketing

Economisch