Belgisch e-commerce bureau dear digital van start in Nederland

Belgisch e-commerce bureau dear digital van start in Nederland

31-01-2023 (18:31) - Bureaus

dear digital, één van de snelst groeiende e-commerce bureaus in België, die 2 jaar na oprichting al meer dan 40 werknemers telt, stelt Nihad Memic aan als Managing Director voor haar Nederlandse activiteiten.

CEO Niels Desot: ‘De toetreding van Nihad Memic als Managing Director voor de Nederlandse markt is een belangrijke stap op weg naar uitbreiding van onze activiteiten in Nederland. We helpen e-commerce bedrijven met schalen in Europa. Daar hoort lokale kennis en expertise bij. Door de stijgende vraag vanuit Nederland hebben we besloten om een kantoor te openen in Amsterdam. Nihad’s ervaring als e-commerce manager en Shopify Plus partner is waardevol voor zowel onze klanten als dear digital.’

webshops bouwen

dear digital specialiseert zich in het bouwen van webshops via Shopify, opzetten van ERP systemen via het Belgisch platform Odoo en Digital Marketing diensten middels Facebook, Google, Tik Tok en Klaviyo. Ze hebben ondertussen meer dan 80 Shopify-winkels gelanceerd. Het bureau rekent Nederlandse bedrijven zoals Mama Deli, Yummygums, Smyle en 4Gold (met Mathieu van der Poel als co-founder) tot haar klanten.

Nihad Memic: ‘Het Shopify bureau landschap is behoorlijk gefragmenteerd. Dat maakt het voor bedrijven een uitdaging om de juiste partner te vinden. dear digital excelleert in diepgaande vaardigheden op het gebied van e-commerce, digitale marketing en IT architectuur. Het team achter dear digital heeft ook zelf e-commerce ervaring, zo brachten ze het Amerikaanse bedrijf Fully al naar Europa. Ze werden in 2020 nog tot Starter van het jaar gekroond in België met hun eigen webshop Puzzle in a Bag. Aan mij de eervolle opdracht om het zeer talentvolle team verder te ondersteunen en de activiteiten in Nederland uit te breiden.'

dear digital organiseert tijdens de WebWinkelVakdagen in maart een e-commerce dinner voor e-commerce bedrijven die in Europa willen schalen. 


Media

Marketing

Economisch