Bureaucombinatie Zandbeek, Lievens en Connect wint aanbesteding Rijkswaterstaat

Bureaucombinatie Zandbeek, Lievens en Connect wint aanbesteding Rijkswaterstaat

21-06-2024 (07:30) - Bureaus

Na een Europese aanbestedingsprocedure voor communicatieadvies en -uitvoering gunt Rijkswaterstaat de bureaucombinatie Zandbeek, Lievens en Connect een raamovereenkomst. Daarmee wint de combinatie een van de grootste aanbestedingen in de communicatiebranche.

Voor Zandbeek is het de vijfde keer op rij dat het de aanbesteding weet te winnen voor de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Fleur van Zandbeek (CEO): “We werken al vele jaren met Rijkswaterstaat. Samen lieten we honderden programma’s, projecten en campagnes tot stand komen. Van publieksvoorlichting over verkeershinder tot de prijswinnende videoserie ‘#HOEDAN?!’ en de internationale promotie van de Afsluitdijk als toonbeeld van de Nederlandse waterbouwkunde. Het mooie van werken voor Rijkswaterstaat is dat je bijdraagt aan zeer actuele en belangrijke maatschappelijke thema’s, zoals de klimaatverandering, waterveiligheid en de vernieuwing van onze infrastructuur. En dat werk wordt alsmaar interessanter en betekenisvoller. We zijn daarom meer dan ooit gemotiveerd om de komende jaren opnieuw aan de slag te gaan.”

De aanbestedingsprocedure startte begin 2024. In totaal selecteerde Rijkswaterstaat zes bureau(combinatie)s.  


Media

Marketing

Economisch