Erik van Engelen interim CEO DDB

Erik van Engelen interim CEO DDB

17-06-2024 (17:11) - Bureaus

Met ingang van 24 juni zal Erik van Engelen DDB Amsterdam gaan versterken als interim CEO. Met zijn ruime management ervaring gaat hij het huidige management van Barbara Bijlard, Pol Hoenderboom en Joris Gruiters, versterken. 

Sander Volten, CEO 180 Global, waar DDB Amsterdam onderdeel van is, kijkt uit naar de komst van Van Engelen. ‘Ik ben trots dat Erik ervoor kiest om te helpen het fundament verder te verstevigen dat Barbara, Pol en Joris het afgelopen anderhalf jaar hebben opgebouwd.”

Erik van Engelen heeft jarenlange ervaring opgedaan in diverse directiefuncties op het gebied van marketing en commercie. Na zijn rol als CCO bij Eneco werd hij in 2018 Algemeen Directeur bij Wildlands Adventure Zoo. Hij nam er vorig jaar na 5 succesvolle jaren afscheid. Daarnaast is Erik voorzitter van de Bond van Adverteerders.

Erik van Engelen. “Het bureau heeft een mooie uitgangspositie en combineert op succesvolle wijze creativiteit met effectiviteit, iets waar elke marketeer naar op zoek is. Met veel plezier ga ik mijn ervaring inzetten om samen met het team DDB verder uit te bouwen.”

 


Media

Marketing

Economisch