Fightclub schudt de kaarten voor Exploding Kittens en Ticket to Ride

Fightclub schudt de kaarten voor Exploding Kittens en Ticket to Ride

23-05-2024 (14:04) - Bureaus

Ticket to Ride, een van de populairste bordspellen ter wereld, en Exploding Kittens, het kaartspel dat een culthit werd na de lancering op Kickstarter, zijn klant geworden bij Fightclub Breda.

Het bureau gaat aan de slag met strategie- en campagneontwikkeling voor deze games uit de stal van Asmodee.

Jurian Duijzer, CEO en Peter de Been, Marketing Manager bij Asmodee: “Ticket to Ride bestaat 20 jaar en is al jaren 1 van de grootste titels in de categorie. Ook Exploding Kittens is sinds de introductie in 2015 een succes. Dat betekent echter niet dat we op onze lauweren rusten. Tijdens de Corona-jaren brachten we met z’n allen veel tijd binnenshuis door en is de markt voor spelletjes reusachtig gegroeid. Om deze groei vast te houden zijn we continue op zoek naar nieuwe manieren om de doelgroep te bereiken. Fightclub is een agency dat bekend staat om het identificeren van kansen voor merken. Bovendien weten ze opvallend creatief werk te maken dat het goed doet op social channels, en dat is precies waar we onze doelgroepen moeten bereiken.”

Bram Verbogt, verantwoordelijk voor het clientmanagement bij Fightclub: “Hoe leuk is het als je van je hobby je werk kunt maken! Deze twee spellen zijn razend populair onder de Fightclub collega’s en nu mogen we er campagnes voor gaan ontwikkelen. Bovendien is het een grote eer. Ons insights team is inmiddels begonnen met een deep-dive in de markt. Op basis daarvan gaan we strategieën en campagnes ontwikkelen waarmee we nog meer mensen de fun van deze games gaan laten ontdekken.” 


Media

Marketing

Economisch