Gardeners aan de slag voor Gulpener

31-05-2023 (16:25) - Bureaus

Gardeners mag het Limburgse biermerk Gulpener aan het portfolio toevoegen. De familiebrouwer heeft duurzaamheid hoog in het vaandel.

Gulpener brouwt als enige brouwerij in Nederland met hop en granen uit de eigen regio. De lokale boeren met wie ze samenwerken zijn biologisch of planet proof gecertificeerd. Hiernaast is Gulpener bezig om fossielvrij te brouwen. 

Positieve impact

Gardeners gaat met de merkstrategie aan de slag om de duurzaamheid van het merk naar buiten te brengen en relevant en aantrekkelijk te maken voor de doelgroep. De nieuwe positionering moet vervolgens tot leven worden gebracht in een communicatiecampagne. Jan-Paul Rutten, CEO Gulpener: "Gulpener heeft ervoor gekozen om op strategisch en creatief vlak intensief te gaan samenwerken met Gardeners, vanwege onze gemeenschappelijke visie op MVO en duurzaamheid, en de persoonlijke klik. Het feit dat Gardeners werkt voor merken die een positieve impact op de wereld hebben en dat hun pay-off "Where good things grow" aansluit bij de relatie die Gulpener en Gardeners willen opbouwen, geeft ons veel vertrouwen in deze samenwerking."

Maira Evers, Managing Director Gardeners: ‘Duurzaamheid wordt door Gulpener echt gezien als onderdeel van het leven. Ik was onder de indruk toen we werden rondgeleid in de innovatieve brouwerij, de lokale hopvelden en het BrouwLokaal met een micro-brewery en Biergarten in Gulpen. Het persoonlijke open karakter van de familie is overal voelbaar. We zijn trots dat we voor dit mooie merk aan de slag mogen.’
 


Media

Marketing

Economisch