Harrie Kuipers nieuwe CCO Happy Horizon

27-01-2023 (12:43) - Bureaus

Harrie Kuipers is vanaf deze week de nieuwe CCO van Happy Horizon. Harrie neemt het stokje over van Daniël Verhagen, die zijn functie als CCO neerlegt om de functie van hub manager voor de hub Utrecht op zich te nemen.

Kuipers richtte 20 jaar geleden fullservice bureau OSAGE op in Utrecht. OSAGE werkt onder andere voor Gemeente Amsterdam, Ministerie van Justitie en Veiligheid, Belastingdienst, SVB, DigiD, VWS en sloot zich in april jongstleden aan bij Happy Horizon.

“Harrie is een ervaren en toegewijde ondernemer met rijke ervaring in de commerciële sector. Hij heeft een warm karakter en een enorme winnaarsmentaliteit. Met OSAGE heeft hij een trackrecord opgebouwd van het winnen van tenders en pitches waar we trots op zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat zijn leiderschap en visie een belangrijke bijdrage zullen leveren aan de internationale groei en het succes van Happy Horizon”, aldus Walter van de Wege, CEO bij Happy Horizon.

Daniel Verhagen was de afgelopen drie jaar commercieel verantwoordelijk binnen Happy Horizon. Met zijn nieuwe rol als hub manager voor de hub Utrecht gaat hij zich nu volledig richten op het neerzetten en uitbouwen van deze hub, waardoor er ruimte kwam op de CCO positie. Walter vervolgt: “Daniël heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een uitstekende leider en we zijn hem dankbaar voor zijn bijdrage aan het succes van Happy Horizon in zijn rol als CCO. Wij zijn er zeker van dat hij zijn rol als hub manager met evenveel succes zal vervullen en dat hij Utrecht zal uitbouwen tot een belangrijke hub van onze snel groeiende bureaugroep.”

Harrie Kuipers: “Ik heb 20 jaar met hart en ziel aan OSAGE gebouwd, dat een perfecte plek heeft gevonden binnen Happy Horizon. Ik kan niet wachten om nu aan de slag te gaan als CCO om verder te bouwen aan de toekomst van Happy Horizon. Mijn focus zal liggen op business development, marketing & positionering en het creëren van next level creativiteit.”

Daniel Verhagen: "Ik heb de rol als CCO met enorm veel plezier vervuld, maar ga me nu focussen op het neerzetten en uitbouwen van de Happy Horizon hub in Utrecht. Afgelopen jaren heb ik de verschillende bedrijven in Utrecht al beter mogen leren kennen. Het zijn stuk voor stuk talentvolle teams die samen een hele mooie hub gaan vormen. We hebben zojuist een nieuw pand gevonden, waarin we vanaf de zomer van 2023 alle labels in Utrecht samen gaan brengen onder een dak."


Media

Marketing

Economisch