More Media Group (MMG) heeft 3 nieuwe opdrachtgevers

18-01-2022 (16:42) - Bureaus

Onafhankelijk mediabureau MMG gaat aan de slag voor drie nieuwe klanten. Het bureau zal op verschillende onderdelen gaan helpen om de bedrijven verder te laten groeien door middel van offline media en special advertising.
 
Make a Wish vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige soms, zelfs levensbedreigende ziekte. Naast de strategie en mediaplanning / inkoop, gaat MMG binnen en samen met haar netwerk er alles aan doen om zoveel mogelijk kinderen de kracht van een wishjourney te laten ervaren.
 
Syntess Software heeft als doelstelling om de aankomende periode structureel aan de naamsbekendheid te werken als dé ERP-software leverancier voor de technische markt. Radio zal een groot gedeelte van de strategie zijn en er wordt gezamenlijk gekeken naar uitbreiding in de middelenmix.
 
Frisse Blikken is een jonge, dynamische en frisse onderneming. MMG is ingeschakeld om waarde toe te voegen op de huidige inzet en het zo beter maken van de campagnes als geheel. Ook in het geval van Frisse Blikken is radio een belangrijk onderdeel van de strategie, maar wordt hier ook gekeken naar mogelijke uitbreiding.
 

Media

Marketing

Economisch