OnSocial Agency & Clementoni werken samen aan short video content

30-05-2023 (11:18) - Bureaus

Het Italiaanse speelgoed merk Clementoni gaat samen met OnSocial Agency aan de slag met de creatie van short video content voor de Nederlandstalige markt.

Het doel van de samenwerking is om via kanalen als Instagram Reels & TikTok de nieuwe manier van benadering te verkennen en via deze weg kinderen en ouders meer bewust te maken van de educatieve waarde van de producten van Clementoni.

De kracht van short video

De samenwerking met Clementoni past perfect bij de visie van OnSocial om zo de kracht van short video in te zetten en merken te laten groeien. Zaid El Ouardani & Aldwin van Pareren, Founders van OnSocial Agency, zijn enthousiast over de samenwerking: "We zijn super enthousiast en kunnen niet wachten om samen met Clementoni de kracht te laten zien van short video op het gebied van educatie en speelgoed. Het enthousiasme was vanaf de kennismaking al te merken, zowel bij ons als bij Clementoni.”

Groei op social media

Anouk Hendriks, Marketing & Sales Manager Clementoni Benelux: “De klik met Zaid en Aldwin was er vanaf de eerste minuut dat ik ze sprak. Los van hun enthousiasme, waren de jongens gelijk in staat om hun kennis en data om te zetten in content. "Ze wisten mij dan ook vrijwel gelijk te overtuigen dat zij Clementoni kunnen helpen de juiste groei op social media te maken.”
 


Media

Marketing

Economisch