Oprichter Charles Huijskens draagt dagelijkse leiding van HSC over aan volgende generatie

Oprichter Charles Huijskens draagt dagelijkse leiding van HSC over aan volgende generatie

15-05-2024 (13:31) - Bureaus

Het communicatieadviesbureau HSC maakt bekend dat Charles Huijskens terugtreedt als managing partner. Huijskens blijft wel verbonden aan het kantoor.

Charles startte het corporate communicatiebureau in 1992 na een lange carrière in de journalistiek. Het bureau vestigde zich in 1996 in Amsterdam, nadat het enkele jaren daarvoor in Den Haag was gesticht. De dagelijkse leiding zal worden overgenomen door de andere partners van het kantoor: Jordi Bouman en Clemens Sassen.

“Als oprichter en partner die ruim dertig jaar verbonden is aan ons kantoor heeft Charles natuurlijk een enorme grote staat van dienst. Wij zijn dankbaar en trots dat Charles het vertrouwen heeft om zijn bureau aan ons over te dragen. Een kantoor oprichten, drie decennia leiden en tot de dag van vandaag relevant houden, is niet iedereen toegeschreven. We zijn dan ook verheugd dat Charles ons niet verlaat maar onze collega en raadgever blijft. Op die manier hopen wij ook in de toekomst gebruik te blijven maken van zijn jarenlange ervaring, kennis en netwerk”, aldus Jordi Bouman en Clemens Sassen.

Charles Huijskens: “De vernieuwing en verjonging van het kantoor is goed nieuws voor de medewerkers, de klanten en de partners. Met Clemens en Jordi gaat HSC een nieuwe fase tegemoet. Voor mij persoonlijk geeft dat veel voldoening. Ik verheug me op de toekomst en voel het als een voorrecht om als counsel betrokken te blijven.”  


Media

Marketing

Economisch