Organisator Zwarte Cross presenteert creatief bureau CARBID

Organisator Zwarte Cross presenteert creatief bureau CARBID

18-04-2024 (15:38) - Bureaus

De Feestfabriek Alles Komt Goed BV, organisator van de Zwarte Cross, lanceert het nieuwe creatieve bureau CARBID. Dit bureau gaat zich richten op het ontwikkelen van creatieve concepten voor andere bedrijven. Voorheen maakte het bedrijf alleen concepten voor eigen evenementen zoals Zwarte Cross en Mañana Mañana en de merken die bij deze festivals betrokken zijn.

Voor de eigen festivals werden er vanuit de Feestfabriek al jaren creatieve ideeën uitgevoerd, zoals de 'Naked Run' met Amnesty International en activaties met Grolsch en Red Bull. Tijdens de coronacrisis ontwikkelde de evenementenorganisator nieuwe inkomstenbronnen door hun creatieve diensten aan te bieden aan externe merken zoals Friesland Campina en Mercedes Wensink. Na de crisis Feestfabriek focuste de Feestfabriek zich niet alleen op hun eigen evenementen, maar ook op opdrachten voor andere organisaties. 

Door deze ervaringen, introduceert de Feestfabriek nu CARBID. Het bureau streeft naar vernieuwende en humorvolle concepten, en zoekt in een samenwerkingspartner naar originaliteit, ondernemerschap en ambitie.


 


Media

Marketing

Economisch