Patritia Pahladsingh verlaat TBWA\NEBOKO voor Accenture Song Amsterdam

08-12-2022 (09:10) - Bureaus

Na ruim 16 jaar gaat Managing Director Patritia Pahladsingh TBWA\NEBOKO verlaten. Op 1 februari vervolgt ze haar carrière als CEO van Accenture Song Amsterdam.

Rik Ledder, CEO TBWA\NEBOKO: “Patritia heeft een onuitwisbare indruk gemaakt op iedereen die met haar gewerkt heeft. Veel accountcollega’s hebben het vak van haar geleerd, veel creatieven hebben haar prijswinnend werk zien verkopen en veel klanten beloonden haar oprechtheid met loyaliteit. We kennen Patritia allemaal als een gedreven, vakbekwame, energieke en duidelijke topper in ons vak. We kijken terug op een prachtige tijd met haar. En hoe jammer het dan ook is om haar te zien vertrekken, zo ontzettend graag willen we haar feliciteren met haar nieuwe avontuur.” Binnenkort maakt TBWA\NEBOKO de opvolger van Patritia bekend.

Accenture Song helpt bedrijven te transformeren met creatieve oplossingen en belooft ‘growth through relevance at the speed of life’. Patritia wordt niet alleen CEO maar zal ook tevens zitting nemen in het Nederlands Leiderschapsteam van Accenture.

Patritia Pahladsingh is meer dan 25 jaar werkzaam in de reclame- en communicatiebranche en heeft sinds 2013 zitting in de directie van TBWA\NEBOKO. Naast haar dagelijks werk is ze ook bestuurslid VNO-NCW Metropool Amsterdam, bestuurslid Rode Kruis Amsterdam-Amstelland, lid van de Steering Committee Effie, jurylid Eurobest Awards en jurylid Coolest Dutch Brands.

Fantastische kans

Patritia Pahladsingh: “Accenture Song is een thuis voor design-, technologie- en datatalent van wereldklasse. Het biedt mij een fantastische kans om creatie toe te voegen aan tastbare bedrijfstransformaties en te werken met onze global CEO and creative chairman David Droga aan vooruitstrevend werk voor klanten."

 


Media

Marketing

Economisch