Red Button Digital lanceert Gotoandplay

26-09-2023 (11:58) - Bureaus

Red Button Digital, de onzichtbare kracht achter de creatie van hoogwaardige HTMLbanners voor creatieve bureaus in Nederland, kondigt de lancering van Gotoandplay aan.

Gotoandplay is het nieuwste label van Red Button Digital, speciaal ontworpen om HTML banners de aandacht te geven die ze verdienen. De groeiende vraag naar banners heeft Red Button Digital aangespoord om Gotoandplay te creëren als een apart label, naast het bestaande label Ratsibambam, dat zich richt op marketing
games. Met Gotoandplay zet Red Button Digital een nieuwe standaard voor HTML-banners, waarbij “industry standard for animation and coding” centraal staan. Zo zorgen we voor hoogwaardige banners met een beperkte load, die ook nog eens eenvoudig uitwisselbaar zijn met andere banner bureaus.

Voor creatieve bureaus

"De lancering van Gotoandplay is een belangrijke mijlpaal voor ons," zegt Benjamin van Rossum, CEO van Red Button Digital. "We hebben gemerkt dat de vraag naar hoogwaardige HTML-banners blijft groeien, en Gotoandplay is ons antwoord op deze behoefte. We zijn vastbesloten om bureaus te helpen indruk te maken met creatieve
en opvallende banners, waarbij geen uitdaging te gek is."
Gotoandplay werkt nooit rechtstreeks voor adverteerders, maar alleen voor creatieve bureaus. Daarmee zijn ze geen ‘bedreiging’ maar een aanvulling voor veel bureaus, die de banner productie niet in-house hebben. Dat is wat Gotoandplay uniek maakt.


Media

Marketing

Economisch