Seeders neemt Programmatic SEO Agency over

Seeders neemt Programmatic SEO Agency over

16-05-2024 (11:00) - Bureaus

Online marketing agency Seeders neemt Programmatic SEO Agency over. 

Programmatic SEO Agency is een recent gelanceerd bedrijf dat gespecialiseerd is in Programmatic SEO (pSEO).

Programmatic SEO vertegenwoordigt de toekomst van zoekmachineoptimalisatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van datasets, automatisering en dynamische contentstrategieën om schaalbaarheid en effectiviteit te bereiken. 

Het bundelen van krachten

Volgens Seeders CEO Dennis Akkerman is de overname een logische vervolgstap om de groei van Seeders op het gebied van SEO te versterken: “Programmatic SEO is de toekomst van zoekmachineoptimalisatie voor bedrijven die net een stapje verder willen gaan. Bij Seeders willen we graag alle klanten hoogwaardige kwaliteit bieden. Met het toevoegen van programmatic SEO aan ons dienstenaanbod hebben we een toekomstbestendige, bijzonder schaalbare tak van SEO in huis gehaald, waarmee we niet alleen groeiende, maar ook reeds gevestigde en grote bedrijven verder kunnen helpen.’’

Over Programmatic SEO Agency

Programmatic SEO Agency, opgericht door Bas Janssen, is het resultaat van uitgebreid onderzoek dat sinds 2021 is uitgevoerd. "Programmatic SEO is niet alleen een trend; het is een revolutie in hoe we digitale marketing benaderen”, zegt Bas Janssen.

Volgens Akkerman markeert de overname van Programmatic SEO Agency een belangrijke mijlpaal voor Seeders. Seeders wil focussen op klanttevredenheid en innovatie. 


Media

Marketing

Economisch