Sportmarketingbureau Triple Double wordt Golazo Brands

Sportmarketingbureau Triple Double wordt Golazo Brands

02-05-2024 (11:08) - Bureaus

Sportmarketingbureau Triple Double, gevestigd in Eindhoven, verandert haar naam naar Golazo Brands. Triple Double is vanaf 2017 al onderdeel van de Golazo Group. Om de onderlinge samenwerking en de missie 'iedereen gezonder en gelukkiger te maken met sport' te verstevigen, gaan alle bedrijven verder onder de naam Golazo. 

Het team in Eindhoven blijft werken aan grote (inter)nationale marketingcampagnes in de sport voor onder andere UEFA, Albert Heijn, Nationale-Nederlanden, Energiedirect en DHL. Het bureau sleept al jaren diverse vakprijzen in de wacht. Zo werd het sportmarketingbureau vorig jaar nog geëerd met een gouden Europese Effie.

Naast het bureau in Eindhoven, heeft Golazo Brands ook een vestiging in België. Het bureau werkt voor onder andere AA Drink, Coca-Cola, Audi, Deloitte, Nike en de Belgische voetbalbond.

Golazo Groep

De Golazo Groep in Nederland bestaat uit meerdere bedrijven, met elk een eigen expertise en label. Golazo Events organiseren onder andere de NN Marathon Rotterdam en de ASML Marathon in Eindhoven. Uitgeverij Arko Sports Media gaat verder als Golazo Media.

 


Media

Marketing

Economisch