Studio Boefkik sluit zich bij New aan

Studio Boefkik sluit zich bij New aan

15-04-2024 (16:35) - Bureaus

New Brand Activators (New) werkt aan een nieuwe positionering als all-in-one creative agency. Als onderdeel van deze ontwikkeling heeft New Studio Boefkik binnengehaald om hun te helpen in het veranderende foodlandschap. Het culinaire creatieve duo van Studio Boefkik pakt de gehele inboedel en neemt intrek in de productiestudio van New.

New werd acht jaar geleden opgericht vanuit een passie voor creatie. Met de komst van operationeel directeur Hennie Bouwe vijf jaar geleden, heeft het bureau zich ontwikkeld door processen te optimaliseren waardoor hun specialisme in de (food)retail werd versterkt. Hierdoor is het bedrijf binnen deze tijd sterk gegroeid en is het tijd voor een nieuwe positionering. “Inmiddels zijn we zo gegroeid, in volume én in expertise, dat we vol overtuiging kunnen uitdragen dat we veel meer te bieden hebben dan activatie. We zijn een all-in-one creative agency. We hebben zoveel expertise in huis: strategie, concept, creatie, copy, dtp, fotografie, videografie, stylisten en zelfs foodexperts”, aldus Hennie Bouwe.

Studio Boefkik werd door New overgenomen met als doel om New te helpen in het veranderende foodlandschap. Boefkik is een studio van de duo Wouter Weststrate en Joost van Roosmalen waar ze hun kennis en kunde over eten en etenispiratie omzetten in bewegend beeld. In de productiestudio van New gaan zij creatieve content creëren.


Media

Marketing

Economisch