Yuma verwelkomt het Belgische B12 Consulting

Yuma verwelkomt het Belgische B12 Consulting

13-05-2024 (15:54) - Bureaus

Yuma en B12 Consulting ('B12'), een Belgische speler op het gebied van data en kunstmatige intelligentie, bundelen hun krachten.

Met de integratie van B12 in Yuma zal de groep de volledige digitale transformatie van klanten verder kunnen versterken. B12, dat 45 medewerkers telt, heeft een hoofdkantoor in Louvain-la-Neuve (België).

Yuma biedt oplossingen voor het volledige digitale landschap, van strategie en ideevorming tot uitvoering en de operatie. Het bundelen van de krachten markeert een belangrijke mijlpaal voor Yuma op het gebied van hun AI-gestuurde strategieën en data-analyse.

Pascal Laffineur, CEO van Yuma, is enthousiast: “Bij Yuma zetten we ons in voor een revolutie op het gebied van digitale transformatie door middel van samenwerking en innovatie. Toen we de Benelux AI-markt onderzochten, kwam B12 als beste uit de bus op het gebied van technische vaardigheden en het vermogen om AI om te zetten in robuuste, volwassen oplossingen. Het werk dat ze hebben gedaan om de ontwikkeling van mRNA-vaccins te verbeteren of om de Brusselse traminfrastructuur proactief te monitoren zijn hier slechts twee voorbeelden van. We zijn dan ook bijzonder trots dat B12 zich aansluit bij Yuma, waar ze collega's vinden in UI/UX, architectuur, softwareontwikkeling en managed services.”

Michel Herquet, Managing Partner van B12, deelt Pascal zijn mening over de toetreding tot Yuma: “Deel uitmaken van Yuma biedt B12 een boeiende kans om ons bereik uit te breiden en ons aanbod te verbeteren. Samen kunnen we oplossingen op maat bieden voor de complexe uitdagingen waar bedrijven vandaag de dag mee te maken hebben”.


Media

Marketing

Economisch