Thuisbezorgd.nl verloot outfits van Katy Perry voor het goede doel

Thuisbezorgd.nl verloot outfits van Katy Perry voor het goede doel

23-06-2022 (15:38) - Campagnes

Katy Perry pronkt met een hele nieuwe wereld aan smaken in de nieuwste 'Zei d'r iemand Thuisbezorgd'-reclame. En het goede nieuws is, fans maken kans om één van de unieke California Girl outfits uit de video te bemachtigen. Fashionista’s, fans en foodies kunnen tot 1 augustus meedoen aan een speciale online loterij.
 
Alle opbrengsten gaan naar World Central Kitchen, een liefdadigheidsinstelling die maaltijden verstrekt aan mensen die slachtoffer zijn van humanitaire, klimaat- en maatschappelijke crisissen.
 

Exclusief design

Van een sla-bh en disco-jurk tot een op kaas geïnspireerde outfit: in totaal zijn er zes kledingstukken beschikbaar in Katy Perry’s kenmerkende, kleurrijke stijl. Veel van de items zijn ontworpen door één van Katy’s favoriete kostuumontwerpers, Heather Picchiottino. De ludieke outfits worden geleverd met een echtheidscertificaat dat door Katy zelf is ondertekend en bevestigt dat de outfits door de popster zijn gedragen. Fans kunnen kiezen uit de volgende kledingstukken:
Daisy Chain Dress
Cotton Candy Sleep Set
Ice Box Parka
Baby Gem Brassiere
Fromage Frock
Roller Disco Wrap
World Central Kitchen
 

World Central Kitchen

Thuisbezorgd.nl doneert alle opbrengsten van de loterij aan World Central Kitchen. De liefdadigheidsinstelling staat in de frontlinie van hongerbestrijding en heeft al meer dan 70 miljoen verse maaltijden uitgedeeld aan mensen die zijn getroffen door natuurrampen en andere crisissen. Ze werken niet alleen aan de opbouw van lokale voedselsystemen, maar verbeteren ook de voedsel- en voedingszekerheid door chef-koks op te leiden, schone bereidingsmethoden te introduceren en kleine voedselbedrijven te ondersteunen. Mensen die willen doneren aan World Central Kitchen buiten de loterij om kunnen hier terecht.

Fans kunnen een onbeperkt aantal loten kopen, wat betekent dat ze onbeperkt kans maken om één van de iconische outfits te winnen. De gelukkige winnaars worden op 15 augustus via e-mail op de hoogte gebracht van hun speciale bezorging. Deelnemen kan vanaf nu tot 1 augustus 2022. Meer informatie is hier te vinden.
 
De nieuwe TV-reclame van Thuisbezorgd.nl geeft een kijkje in Katy's wereld en toont haar bijzondere outfits en gevoel voor mode. Nu kunnen fans een stukje daarvan thuisbezorgd krijgen.