AI-marketing startup Billy Grace blijft groeien en verdubbelt omzet

AI-marketing startup Billy Grace blijft groeien en verdubbelt omzet

28-05-2024 (12:12) - Economisch

De omzet van de AI-marketing startup Billy Grace verdubbelde de afgelopen drie maanden. Deze groei was mede te danken aan nieuwe bedrijven die het platform gebruiken en internationale groei. 

De afgelopen drie maanden groeide de omzet van het Nederlandse bedrijf met 100 procent. Aan het begin van dit jaar sprak Billy Grace het voornemen uit om internationaal door te groeien. Die ambitie wordt verwezenlijkt met klanten uit de VS, Scandinavië en het VK. Billy Grace sloot de afgelopen maanden onder meer Prominent, Elektramat, Squla, SUITSUIT, Stanley 1913, Veloretti, Suzuki, Moco Museum en Profoto aan als nieuwe klanten.

Mitch Voskuilen, CEO en founder van Billy Grace: “Ons platform stelt bedrijven in staat om hun online marketingcampagnes te automatiseren en optimaliseren met behulp van kunstmatige intelligentie. Daarbij zoeken marketeers naar bruikbare inzichten in de steeds grotere verzameling data die ze tot hun beschikking hebben. Ons AI-platform helpt ze daarbij. Ook zijn we blij dat we door steeds meer marketeers aan bureauzijde worden vertrouwd als operating-platform voor al hun digitale marketingcampagnes. Het biedt ze overzicht over kanalen en klanten.”

Populair bij marketeers

Thijs van Hasselt, Global Head of Performance Marketing bij Moco Museum: “Als online marketeer zoek je naar een objectieve waarheid, die inzicht geeft welke campagnes welk resultaat opleveren. Dat is wat Billy Grace ons biedt. Hierdoor zijn we in staat om onze marketing-euro’s optimaal te besteden. Moco Museum is actief in verschillende markten: Spanje, Nederland en straks ook het Verenigd Koninkrijk. Het AI-platform van Billy Grace stelt ons in staat om ook in die internationale context datagedreven te werk te gaan.”

Marit Hendriksen, Digital Marketing Manager bij JOOLZ: “Een nieuwe markt veroveren gaat niet met enkel performance marketing. Tegelijkertijd is naamsbekendheid opbouwen in de huidige tijd, met alle privacy-reguleringen en toename aan kanalen, een behoorlijk uitdaging. Het AI-platform van Billy Grace helpt ons daarbij. Het ondersteunt ons in het opschalen van onze marketingstrategie en helpt ons de balans te bewaken tussen branding en performance.”
 

 


Bureaus

Media

Marketing