Vakantiepark van influencer haalt 200.000 op via crowdfunding

23-06-2022 (13:46) - Economisch

Het Wylde Pad is de waargemaakte droom van interieur-influencer Rachel 'De Huismuts' van Sas, haar man Willem en goede vriend Martijn Manschot, bekend van het succesvolle platform Gierige Gasten. Een kleinschalig vakantiepark in Friese natuur, wat de ondernemers verder willen uitbouwen met gezins- en groepsaccommodaties en een speelkamer voor de kleintjes.
 
Om dit te realiseren hebben ze 220.000 euro opgehaald dankzij een crowdfunding via het platform CrowdAboutNow. Hoewel het minimale streefbedrag inmiddels is behaald, kan tot begin juli nog tot maximaal 300.000 euro worden geïnvesteerd.


Bouw je droom

Wat begon als een idee voor één vakantiehuisje, is uitgegroeid tot een kleinschalig vakantiepark met sfeervolle huisjes, appartementen en yurts. In het NET5 tv-programma 'Bouw je droom' was vorig jaar te zien hoe oprichters Rachel van Sas, haar man Willem en goede vriend Martijn Manschot zonder enige ervaring een vakantiepark in Noordoost Friesland begonnen. En met succes, want sinds de opening een jaar geleden heeft Het Wylde Pad al meer dan 5.000 gasten mogen verwelkomen. 

"We hebben de afgelopen tijd al onze energie gestoken in de opbouw van ons park, het opzetten van activiteiten en het leren kennen van onze bezoekers," vertelt Van Sas. "We weten inmiddels veel beter wat het inhoudt om een vakantiepark te runnen en hoe we een nog betere fit kunnen creëren met onze doelgroep. Daarom is het tijd voor de volgende stap in ons ondernemersavontuur. Waar we voorheen ‘nee’ hebben moeten verkopen aan veel gezinnen, willen we daar dit jaar verandering in brengen en samen met onze investeerders extra gezins- en groepsaccommodaties ontwikkelen."

Bureaus

Media

Marketing