Deal.nl maakt besparen eenvoudig met barcodescanner

Deal.nl maakt besparen eenvoudig met barcodescanner

17-04-2024 (16:15) - Marketing

Prijsvergelijkingsplatform Deal.nl lanceert een barcodescanner die consumenten helpt besparen op dagelijkse producten. Met een scan van de barcode op de verpakking, kunnen consumenten in real-time prijsvergelijkingen doen van verschillende producten.

Met de barcodescanner wil Deal.nl mensen helpen bij het vinden van de beste deals. “Het zoeken naar een goede aanbieding is best lastig. Er zijn veel aanbieders, die allemaal zeggen de beste aanbieding te hebben. Hierdoor zie je als consument al snel door de bomen het bos niet meer. De barcodescanner brengt hier verandering in”, aldus Robbert Kamphuis, CEO en medeoprichter Deal.nl.

De barcodescanner is eenvoudig te gebruiken via de website van Deal.nl. Door de barcode binnen het kader op het scherm te plaatsen, wordt de barcode gelezen en worden direct de actuele aanbiedingen voor het product getoond. Op dit moment is de nieuwe barcodescanner alleen beschikbaar via de website van Deal.nl, maar naar verwachting wordt ook een app medio 2024 beschikbaar die de barcodescanner zal integreren.

 


Bureaus

Media

Economisch