Max Verstappen en EA SPORTS starten samenwerking

03-02-2023 (17:15) - Marketing

Electronic Arts  heeft vandaag aangekondigd dat EA SPORTS een samenwerking aangaat met Max Verstappen. De coureur van Oracle Red Bull Racing en het merk samen gaan werken om content te creëren binnen het EA SPORT-portfolio. Daarnaast is er een sponsorship inbegrepen in deze deal: EA SPORTS-branding zal tijdens het 2023-seizoen te zien zijn op de kin van de helm van Verstappen.

“Max is altijd gedreven en ongelooflijk competitief. Hij is een echte kampioen met een diepgewortelde liefde voor games en sport”, vertelt Andrea Hopelain, SVP of Brand voor EA SPORTS & Racing. “Het is fantastisch om samen te werken met één van de beste atleten ter wereld, die op jonge leeftijd al geschiedenis heeft geschreven in de Formule 1. We kijken ernaar uit om nog meer fans wereldwijd samen te brengen via onze EA SPORTS-titels.”

“Van momenten waarop ik games speel met mijn vrienden tot competitieve situaties buiten de baan: EA SPORTS is altijd een onderdeel geweest van mijn leven”, zegt Verstappen. “Daarom voelt deze samenwerking heel natuurlijk en ik ben er trots op om EA SPORTS, dat miljoenen fans heeft, te vertegenwoordigen tijdens het 2023-seizoen.”


Bureaus

Media

Economisch