Nieuw in de Echte familie: Echte Smeerkaas met proteïne

Nieuw in de Echte familie: Echte Smeerkaas met proteïne

17-10-2024 (11:59) - Marketing

Sportend Nederland kan z’n hart ophalen: Er is een nieuwe telg in de geliefde zuivelfamilie van Echte Boter en Echte Smeerkaas. Echte Smeerkaas met proteïne!.

Het gaat om een 15+ smeerkaas met minder zout, minder vet en voorzien van een extra portie toegevoegde proteïne. Ideaal voor sporters en mensen met een actieve leefstijl die letten op hun voeding, maar geen concessies willen doen op het gebied van smaak.

Eerste smeerkaas met extra proteïne scoort punten

Naast het familie-icoon Echte Boter is er sinds vorig jaar ook Echte Smeerkaas in verschillende varianten. De smeerkaascollectie wordt nu dus uitgebreid met Echte Smeerkaas met proteïne. Het kuipje van deze krachtpatser bevat meer proteïne in vergelijking met andere smeerkazen omdat er extra wei-eiwitten zijn toegevoegd, die goed door het lichaam kunnen worden opgenomen. Daarnaast bevat de proteïne smeerkaas 74% minder vet en 40% minder zout dan andere volvette smeerkazen en is een bron van vezels.

Sporters in Hollands landschap

Voor het design van het kuipje maakten de makers van Echte Boter een uitzondering: de koeien in het oer-Hollandse landschap van de verpakking werden vervangen door sporters.

Mireille Kaptein: ‘We zochten naar een manier om deze groeiende doelgroep te voorzien van een Echte Smeerkaas met de eigenschappen die sporters zoeken, maar die minstens net zo lekker is als onze andere smeerkazen. We zijn er heel trots op dat deze smeerkaas nu zijn intrede doet in de familie! Achter de schermen blijven we nieuwe producten ontwikkelen en we verwachten volgend jaar nog meer mooie introducties.’
Echte Smeerkaas met proteïne ligt vanaf deze week in het koelschap van de supermarkt. De kuipjes bevatten elk 150 gram smeerkaas en zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn en Plus.

Over Kaptein

Kaptein is een Hollands familiebedrijf, gestoeld op bijna 90 jaar traditie en vakmanschap van de familie Kaptein uit Heiloo. Met haar activiteiten brengt Kaptein de Nederlandse kaas- en botertraditie naar 45 landen over de hele wereld. Kaptein is specialist in het produceren, rijpen, versnijden en verpakken van kaas, boter, smeerkaas, smeltkaas en poederkaas. Echte smaak, echt Hollands.
 


Bureaus

Media

Economisch