Vans kondigt nieuwe collaboration aan met PaperGirl

Vans kondigt nieuwe collaboration aan met PaperGirl

18-07-2024 (09:30) - Marketing

Vans kondigt een nieuwe samenwerking aan met PaperGirl, het zustermerk van het legendarische café in Parijs, PaperBoy Paris.

PaperBoy werd tien jaar geleden opgericht en is dé plek om gezien te worden in Parijs. Vans x PaperGirl is de laatste in de groeiende lijst van samenwerkingen tussen café-eigenaar James Dridi en partner Jeanne Gutierez. Het idee ontstond uit hun wens om iets bijzonders voor vrouwen te maken, en daarom zijn ze een samenwerking aangegaan met Vans om perfecte polka dot schoenen voor het hele gezin te creëren.

Naast het trio Old Skools bevat de samenwerking ook de Vans x PaperGirl Authentic 44, geïnspireerd op de witte Authentic gedragen door het meisje in het PaperGirl logo. Het stevige canvas bovenwerk van deze klassieke schoen, gemaakt met een eenvoudige lage bovenkant en vetersluiting, is een blanco canvas dat kinderen zelf kunnen aanpassen - net zoals ze dat doen met krijtjes op de placemats bij PaperBoy café.

Om de samenwerking te vieren komen Vans en PaperGirl samen voor een activatie in PaperBoy's Parijse hub en café met wafels, giveaways en hun kenmerkende eten en drinken, evenals een skate jam op de iconische skatespot op Place de la Bastille op 20 juli. 

De samenwerking tussen Vans en PaperGirl is vanaf 23 juli 2024 te koop op vans.eu, met een exclusieve vervroegde release via PaperBoy Paris (in de winkel en online) vanaf 20 juli.
 


Bureaus

Media

Economisch