Anna Nooshin en Yeliz Çiçek lanceren eigen businessplatform

Anna Nooshin en Yeliz Çiçek lanceren eigen businessplatform

28-03-2024 (16:20) - Media

Na het succes van de podcast 'How to get the job (done)', lanceren Anna Nooshin en Yeliz Çiçek samen de ‘Female Initiative Business Academy’. Het platform staat voor educatie, verbinding en ondernemerschap, met een speciale focus op de mode- en beautybranche.

De twee ambitieuze vrouwen zijn Female Initiative Business Academy (FI Business Academy) gestart met als doel jonge professionals te ondersteunen bij het verwezenlijken van hun carrièredoelen en ondernemersdromen. Met inspirerende content en specifieke cursussen willen Anna en Yeliz jonge vrouwen en startende ondernemers ondersteunen naar succes, waarbij ze kennis delen over ondernemen, finance, carrière- en persoonlijke ontwikkeling op een toegankelijke manier. 

Verschillende courses

Het platform richt zich specifiek op young professionals tussen de 18 en 45 jaar die ambitieus en ondernemend zijn. Vaak missen deze vrouwen de juiste tools en kennis om hun talent om te zetten in succesvolle ondernemingen of gerichte carrièrestappen. Met FI Business Academy willen Anna en Yeliz deze tools aanbieden door onder meer praktische en leerzame courses zoals ‘Hoe word ik modestylist?’, ‘Hoe zet ik een succesvolle Instagram-business op?’ of ‘Hoe maak ik van mijzelf een personal brand?’. Een course bestaat uit verschillende hoofdstukken, waarin een expert zijn kennis deelt en een teach geeft. Met de lancering zijn de eerste drie courses ‘Hoe maak ik zelf mooie Instagram-content’ gegeven door Vivian Hoorn, de specialist op dit gebied en ‘Hoe word ik modestylist voor modebladen’, gegeven door modestylist en Art Director Tricja Cotterrill en de course ‘Personal Branding’ door Anna en Yeliz zelf, beschikbaar als pre-order en vanaf 1 mei gaan de courses live.

Elke maand komt een nieuwe course online inclusief handige 'freebies', zoals een template voor een business of een pitch deck, templates voor je CV en bijvoorbeeld callsheets. Bovendien zal FI Business Academy gratis content blijven aanbieden, waaronder de podcast ‘How to get the job (done)’ en een inspirerende nieuwsbrief.


Bureaus

Marketing

Economisch