Clear Channel wint buitenreclame concessie in gemeente Den Bosch

27-09-2022 (12:04) - Media

Clear Channel heeft opnieuw de buitenreclame concessie in Den Bosch gewonnen. Dit houdt in dat zij ook de komende tien jaar de reclamevitrines in Den Bosch exploiteren. Het gaat om zo’n 300 analoge vakken en daar worden zo’n 60 digitale schermen aan toegevoegd.

De definitieve gunning van de concessie werd afgelopen week bekendgemaakt. Het nieuwe contract, met een looptijd van tien jaar, start in januari 2023. De locaties van de digitale schermen worden nog afgestemd met de gemeente. Plaatsing van de objecten volgt daarna en zal naar verwachting starten in de helft van 2023.

Steeds meer grote steden

Wierish Debipersad, Commercial Director Clear Channel Nederland: “Met de winst van Den Bosch en eerder dit jaar de winst van de vrijstaande reclamevitrines in Eindhoven behouden we onze positie in Brabant. Met de toevoeging van digitale schermen in Den Bosch én Eindhoven groeit ook ons landelijke City Live netwerk, waarmee we in steeds meer grote steden, juist ook buiten de Randstad, zichtbaarheid kunnen bieden aan onze adverteerders.”


Bureaus

Marketing

Economisch