FONK magazine 378 kleurt buiten de lijntjes met designtrends 2024

06-12-2023 (10:30) - Media

Hoe meer het einde van het jaar nadert, hoe meer lijstjes in allerlei soorten en maten de revue laten passeren. Fonk magazine vormt daarop geen uitzondering. In Fonk magazine 378 hebben we ons uitgeleefd op de designtrends van nu en straks. Wat betreft de selectiecriteria daarbij, kleuren we af en toe lekker buiten de lijntjes. Want ook dat is Fonk.

Er zijn meer 'genietmomentjes' in Fonk magazine 378. Zo blikken we bijvoorbeeld vanaf pagina 54 nog één keer terug naar de FONK150 Best Agencies Award Borrel die op 14 november in de A’DAM Toren in Amsterdam plaatsvond. Die gaat in 2024 zéker op herhaling! 

Ook meer dan de moeite waard: het interview met de founders van Blauw Gras die nu La Masia uit de klei trekken. Plus: onze maandelijkse rubriek Cover van de Maand maakt een comeback met de eindejaarsuitgave van Vogue Nederland. En ook: hoe ziet weerbare kunst eruit, enwat is upcoming in NYC?

Enjoy Fonk magazine 378 en tot over 2 weken, als we alweer de 26e en laatste editie van 2023 aan je presenteren!

Lees Fonk magazine los of ga voor een abonnement

Fonk magazine 378 lezen, maar geen abonnee? Koop hem hier los in onze webshop òf meld je hier aan als abonnee en ontvang Fonk magazine 26 keer per jaar in je mailbox en/of je brievenbus!
 


Bureaus

Marketing

Economisch