Nu in Fonk magazine #352: echte liefde

Nu in Fonk magazine #352: echte liefde

07-12-2022 (10:30) - Media

Ze bestaan nog: mensen die in de buurt van een kiosk, even mòeten binnenlopen om vervolgens met tassen vol magazines naar buiten te stappen. Van de kassabon schrikken ze zich tegenwoordig wezenloos. Stilletjes halen ze hun schouders op; 'het zij zo', zie je ze denken.  We hebben het hier over èchte liefde en fonk magazine doet daarvan in editie #352 verslag.

Maar ook voor magazine-liefhebbers geldt: print is en blijft een weinig duurzame keuze en dat maakt dat veel liefhebbers hun belangstelling verbreden.  Daarom hebben vrijwel alle magazinemakers, zeker sinds corona, hun merken razendsnel over de volle breedte ontwikkeld tot platforms met verrijkte digitale magazines, filmpjes (YouTube, AR experiences, TikTok coming up…) en natuurlijk ook podcasts. Lezers worden "grazers" die anytime en anywhere hun favoriete magazinemerk beleven. 

beLOFtes en Mercurs

Niet voor niets dus heeft de redactie van fonk deze eerste december-editie aan “het magazine” gewijd, want december is voor de makers het prijzenseizoen bij uitsek. Daarom zetten wij de finalisten en winnaar van de award voor het aanstormend magazinetalent, de beLOFte 2022, in deze uitgave in de spotlight en tegelijkertijd geven we ook de gevestigde orde volop onze aandacht. Want we presenteren, fonk eigen, niet alleen de winnaars van de Mercurs 2022, maar geven ook de genomineerde mediamerken ruim baan.

Kies voor een abonnement op fonk magazine of koop 'm los!

Wil je fonk magazine lezen, maar heb je geen abonnement? Kies voor de meest voordelige optie en ga voor een jaarabonnement (26 edities) op de digitale uitgave van fonk magazine (26 edities).  Wil je toch liever print ontvangen? Klik hier én ontvang, als bonus, de digitale editie er een jaar lang gratis bij!

Wil je alleen deze ene magazine-special van fonk ontvangen? In onze webshop bestel je heel simpel een los exemplaar onder vermelding van editie #352.

Bekijk hieronder de aftermovie van de uitreiking beLOFte van het Jaar 2022
 


Bureaus

Marketing

Economisch