Sijthoff Media neemt Business Insider Nederland over

Sijthoff Media neemt Business Insider Nederland over

21-06-2022 (17:04) - Media

Sijthoff Media, één van de leidende B2B mediabedrijven in Nederland, heeft zich versterkt met Business Insider Nederland. Met bekende merken zoals Adformatie, Binnenlands Bestuur, AG Connect, HR Praktijk en Alex van Groningen had het bedrijf al een stevige positie binnen het B2B medialandschap.
 
De nieuwe combinatie zal bestaan uit 200 medewerkers, een omzet van ongeveer 30 miljoen euro en een gecombineerd bereik van 3,5 miljoen unieke bezoekers per maand.
 
Business Insider is het grootste zakelijke nieuwsplatform van Nederland met meer dan 2,2 miljoen unieke bezoekers per maand. Business Insider Nederland is de Nederlandse editie van Business Insider, het grootste zakelijke nieuwsmerk ter wereld, dat onderdeel uitmaakt van Insider Inc. Binnen dit internationale netwerk wordt veel content en expertise gedeeld. Sijthoff Media is met diverse mediamerken, events en opleidingen marktleider in zowel het bedrijfsleven als de overheid.
 
Willem Sijthoff, CEO van Sijthoff Media: "Business Insider is een fantastisch merk en heeft afgelopen jaren een groot bereik opgebouwd onder de zakelijke doelgroep in Nederland. Dankzij de nieuwe combinatie kunnen we zowel op redactioneel als commercieel gebied elkaar goed aanvullen. Binnen Sijthoff Media werken dagelijks 50 redacteuren en onderzoekers aan unieke content en vaknieuws dat voor de lezers van Business Insider ook erg relevant is. Dankzij het gecombineerde bereik kunnen we bovendien nieuwe gebundelde proposities aanbieden aan adverteerders en mediabureaus."

 


Bureaus

Marketing

Economisch