Diederik van Middelkoop van Amp.Amsterdam naar Las Vegas voor LIA 2023

06-10-2023 (13:27) - Awards

Ook dit jaar reist Diederik van Middelkoop, ECD bij Amp.Amsterdam, af naar Las Vegas voor de 2023 editie van de London International Awards (LIA).

Aan hem de eer om dit jaar de Creative LIAisons te modereren, het young talent onderdeel van het festival.

Creatieve kopstukken

Naast Diederik zullen creatieve kopstukken van o.a. Meta, BBDO, McCann, FCB en Leo Burnett, maar ook Daymond John aanschuiven om geselecteerd creatief talent te coachen en inspireren.

Jaarlijks beoordeelt de LIA het allerbeste creatieve werk van over de hele wereld. ‘Het is een enorm inspirerende week; de interactie met de meest veelbelovende jonge creatieven van de wereld is iets waar ik enorm van geniet,’ zegt Diederik. Internationaal staat het festival al decennialang hoog op de award kaart, maar in Nederland lijkt het festival iets minder bekend. Terwijl met name het Creative LIAisons mentorprogramma uniek is in de wereld.

London International Awards

De LIA bestaat sinds 1986 en bekroonde veel roemruchte campagnes en baanbrekend creatief werk. Sinds 2012 is Creative LIAisons vast onderdeel van het programma, bedoeld om kennis, kunde en inspiratie te delen met de creatieve industrie.

Diederik is al jaren betrokken bij de LIA awards, als lid van de Music & Sound Jury. In Nederland was hij dit jaar Jury President bij de Dutch Creativity Awards, voor de Music, Sound Design en Sonic Branding categorie.