Dubbele winst voor Wibra bij ABN AMRO Beste Winkelketen 2024-2025

Dubbele winst voor Wibra bij ABN AMRO Beste Winkelketen 2024-2025

06-09-2024 (16:24) - Awards

Wibra is uitgeroepen tot ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland 2024-2025’ in de categorieën Huishoudelijk én Feest & Hobby. Dat is op vrijdag 6 september bekendgemaakt tijdens de categorie-uitreiking van 'ABN AMRO Retailer of the Year'. In de afgelopen zes maanden beoordeelden duizenden consumenten hun favoriete winkelketens.

CEO Bas Duijsens is blij met deze dubbele erkenning: "We bieden een compleet aanbod aan huishoudelijke producten en hobby- en feestartikelen. We zijn er voor de manager van het gezin: degene die van minder meer weet te maken. Het is geweldig om te zien dat ons assortiment gewaardeerd wordt door onze klanten. We willen hen dan ook bedanken voor hun stem en het vertrouwen in ons!”

De verkiezing van ‘ABN AMRO Retailer of the Year van Nederland’ is één van de grootste consumentenonderzoeken van Nederland. In de afgelopen zes maanden beoordeelden duizenden consumenten op basis van zes aspecten hun favoriete retailers voor deze publieksprijzen. Wibra is verkozen tot 'ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland 2024-2025' in de categorie Huishoudelijk en 'ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland 2024-2025' in de categorie Feest & Hobby.